wie is madamvintage?

Blij worden van een unieke vintagevondst

Mijn naam is Marja Borsten. Ik ben geboren in Tilburg, maar al mijn hele leven actief in Udenhout. Ik woon hier samen met man Leon, met wie ik al 35 jaar ben getrouwd. Ik heb twee zonen. Ik heb na mijn havodiploma gewerkt in de horeca en bij de post. Ik heb al jarenlang één grote hobby: blij worden van een unieke vintagevondst.

Ik ben blij dat ik van deze hobby mijn werk heb gemaakt. Ik snuffel graag rond bij kringlopen, rommelmarkten en garagesales. Als ik dan wat vind, is mijn dag weer goed. Ik bekijk mijn aankoop, ik knap deze op en hoop mensen er blij mee te maken. Een aankoop bij Madamvintage is niet zomaar een aankoop. Ik wil dat de klant een gevoel koopt. Madamvintage verhuurt en verkoopt niet alleen vintagespullen, maar voorziet etentjes, feestjes en bruiloften van klassiek servies, unieke attributen en sfeervolle decoratie. Ik wil dat de klant een unieke vintage-ervaring beleeft. Het opknappen van meubeltjes is me ook op het lijf geschreven.

Ik hoop dat ik u bij uw vintagevraag kan helpen. Neem eens contact met me op.

Hartelijke groet,
Marja Borsten, eigenaresse
Vintageretro verslaafd / creatief / ondernemend / regeltante / precies / snuffelkampioen

verkoop

In de webshop vindt u heel veel verschillende vintagespullen. Ik heb ze gevonden in onzichtbare hoekjes, uniek opgeknapt en klaargemaakt voor een tweede of derde leven. Heeft u hulp nodig bij uw aankoop?  Neemt u contact op.

Vintage kopen

verhuur

Madamvintage - diner in stijl

Bij Madamvintage kun je spullen huren voor feestjes, etentjes en fotoshoots. Van oude koffers tot vogelkooien; van wegwijzers tot servies. Madamvintage zorgt voor een unieke vintagegelegenheid. Heeft u hulp nodig met stylen of andere vragen?  Neemt u dan contact op.

Blij worden van een unieke vintagevondst.